mandag 29. april 2013

Grønt er skjønt





Grønne planter er på full fart inn i interiøret igjen. Jeg har (selvsagt) latt meg påvirke til å kjøpe min første grønne plante på årevis, men det blir liksom ikke like kult som når Daniella Witte styler med grønt *smiler* Se bare her:






Bilder via Pinterest


Ønsker en fin dag til deg som er innom!

// Line




fredag 26. april 2013

Kubus-love ♥




Endelig har jeg også fått en i hus - en Kubus lysestake fra by Lassen, designet av Mogens Lassen allerede i 1962. En klassiker med andre ord.

Jeg så den første gang hos en kollega for 10 år siden, og likte den allerede da, men nå kan man jo umulig unngå å legge merke til den - den er jo overalt! *smiler*




I dag har den fått selskap en en bukett med ranunkler. God helg til deg!

søndag 21. april 2013

Kontorinspirasjon




Hjemmekontoret trenger en liten oppfriskning, og i min søken på inspirasjon kom jeg over dette på Pinterest. Nydelig styling med bruk av noen av mine favorittfarger - dus rosa og grå. Lekkert fotografert av Line Klein.


Foto: Line Klein



Fin søndag videre til deg!




torsdag 18. april 2013

&Tradition




Tidligere i vinter leste jeg om denne flotte sofaen - The Mayor - tegnet av Arne Jacobsen så tidlig som i 1939. Den er jo så flott og nå er den satt i reproduksjon av &tradition.

Jeg kom over noen inspirerende stylinger i Alt Interiør - må bare dele *smiler*



Styling: Nicola Kragh Riis Foto: Line Klein


Ha en fin kveld videre!


onsdag 17. april 2013

Inspirasjon




Jeg er en storforbruker av magasiner, det er en av kildene jeg henter mest inspirasjon fra. Jeg har lest og sett mange bilder fra magasinet Cereal på nett og Instagram (en annen inspirasjonskilde), og omsider fikk jeg somlet meg til å bestille et eksemplar. Og jeg må si det svarer til forventningene, liker designet veldig godt! Så etter å ha markert mange av sidene, sitter jeg nå klar foran mac'en - klar til å videreutvikle idéer jeg fikk mens jeg leste *smiler*





Hvor bruker du å hente inspirasjon?

fredag 12. april 2013

God helg!




Jeg visste at jeg var glad i blomster, men etter at jeg begynte å dele bilder på Instagram har jeg skjønt at jeg er noe mer enn bare l i t t  interessert *smiler* Det er jo så mange vakre blomster, og anemoner er blant favorittene sammen med ranunkler.



Nå kan helgen begynne etter at begge guttene har vært og trent fotball i ettermiddag. Vi skal straks slå oss ned foran tv'en for å se Idol - og så får vi se hva resten av helgen bringer.

God helg til deg som er innom!

torsdag 11. april 2013

Litt gult..




er vel kult? *smiler* Mye hvitt på kjøkkenet vårt, men jeg liker det slik -  enkelt og greit.



Ved vasken står noen favoritter akkurat nå, såper fra L:a bruket. Har du testet de? Alle ingrediensene er økologiske og ingen kunstig konsistens, farge eller duft er tilsatt. Anbefales!




torsdag 4. april 2013

Vår




Etter et lite tilbakefall med snø i helgen, er våren igjen på full fart frem - herlig! Snøklokkene dukker opp flere steder i hagen, trær og busker beskjæres og hagemøbler tas frem fra bod og garasje. Til vasene inne har jeg veldig ofte valgt ranunkler, de er utrolig vakre! Har du noen favorittblomster?




Ønsker en fin dag til deg som er innom *smiler*