fredag 22. mars 2013

Gult



er påskens farge, men jeg kan bare skryte på meg to gule ting i min samling *smiler* Til gjengjeld synes jeg de er veldig fine, og de har fulgt meg i mange år. Tror kanskje jeg har fått de i gave av en av mine søstre?

Nå står påskeferien snart for døren, og da skal vi til fjells. Gleder meg til det, selv om jeg alltid har syntes det er noe rart med å gå å lengte etter vår på denne tiden av året og likevel oppsøke steder med mye snø frivillig *ler* Ja,ja, det blir nok bra! En fin påske til dere også.





onsdag 20. mars 2013

Elsker



nettbutikken Little Cute Mokkasin -  Sofia velger ut så mye fint *smiler* Hun har blant annet noen vakre plakater fra franske L'affiche Moderne som dessverre ble utsolgt før jeg fikk snudd meg rundt, men her er mine favoritter.





Du må også ta turen innom hennes blogg, nydelige bilder som jeg alltid blir inspirert av!



fredag 15. mars 2013

Litt gammelt…




sammen med noe nytt synes jeg blir en fin blanding. For noen uker siden var vi på låven til mine svigerforeldre for å få oversikt over hva vi hadde stående igjen hos de etter å ha mellomlagret ting og tang etter flytting der. Jeg har vært på jakt etter et gammelt bord som jeg kan stille ut alle mine fine ting på, saumfart finn.no og andre steder…






Og plutselig er det der… Nedstøvet og kanskje ikke så fint ved første øyekast, farfaren til mannen min hadde til og med limt fast en respatex-plate på toppen av det ("sikkert lurt", tenkte de en gang på 60-70-tallet)! Heldigvis var det bare å slipe bort limet, og nå står det så fint i stuen vår. Superfornøyd er jeg faktisk *smiler*! 

Morgensolen faller så fint inn på bordet og jeg har allerede fanget noen insta-moments der *smiler*






Her skinner solen igjen, og helgen er fylt opp med bursdagsfeiring av ei god venninne og fotballcup for begge guttene. Ønsker en fin helg til deg som er innom!




fredag 8. mars 2013

Bygge på?




Mellom huset og en fjellvegg i hagen vår går det en passasje, og dette bildet gir meg ville idéer om å bygge ut fra husets 2. etasje og over på haugen *smiler* (Bra at mannen i huset ikke leser bloggen...)


Foto: Nils Petter Dale - bobedre.no


Bildet er fra et lekkert hus utenfor Stavanger. Flere bilder finner dere her


Har dere noen store planer for hjem og hage i år?